CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, March 10, 2013

Kecantikan from Myracles Beauty



MYRACLES Beauty... A beauty that covers ALL...

with 3 - 5 minutes IMMEDIATE EFFECT...!!!

JOM..!!! Dapatkan perubahan pada wajah anda dalam tempoh 3-5 MINIT SAHAJA dengan Produk MYRACLES Collagen Spray..

Kesan Segera (3-5 minit) : Kulit muka akan rasa dan nampak lebih tegang,lebih runcing, lembap,rasa segar, lebih cerah serta eye-bag akan berkurang @ hilang.

Kesan jangkamasa panjang(1-2 minggu): Kulit akan kekal lebih cerah (Whitening), nampak lebih muda(Anti-Aging) dan Bentuk muka akan lebih runcing ( Facial Up-Lift)..



MYRACLES Collagen Soap

Kandungan Utama dalam Myracles Collagen Soap :

1) Aloe Vera
2) Extract Buah Delima
3) Rumpai Laut
4) Sarang Burung walit


MYRACLES Collagen Spray

Kandungan dlm MYRACLES Collagen Spray :

1) Oxygen Water
2) Aloe Vera
3) Extract Buah Delima
4) Rumpai Laut

HARGA PASARAN

RM 170 per set ( Semenanjung )
RM 185 per set ( Sabah / Sarawak )

p/s: tak termasuk harga kos penghantaran..




Antara testimoni yg telah memakai produk ini..








\





InsyaAllah..produk ni dijamin berkesan..
try dulu baru tau kesannya terhadap kulit...

berminat boleh msg nombor telefon yg tertera pada iklan..
or PM pada facebook Fatin Zulkipli..

:)





Kain Cotton


!!DAPATKAN GANGNAM STYLE COTTON!!
ENGLISH COTTON
GRED AAA
(100% COTTON)
ONLY RM80 INCLUDE POSTAGE
STOK SANGAT TERHAD!!


KELEBIHAN GANGNAM STYLE COTTON :

♥ tak mudah berkedut, senang digosok, tidak luntur dan tidak berbulu
♥ warna dan corak menarik
♥ tidak keras dan tidak panas

Hari Raya akan menjelma tak lama lagi..
so pe tunggu lagi! Dijamin puas hati.. :)
nak tengok lebih lanjut boleh klik page kat bawah ni...




Kod: IV279A



Kod: IV273B



Kod: IV280A



Kod: IV271A


beli sebelum terlambat!! 
kain yg paling laris..macam pisang panas.. :)

ada pape prtanyaan..or jika berminat..
just PM dekat page tersebut or dekat my facebook..


:: TQ ::




Saturday, March 9, 2013

Termenung


OK Fine

Sekarang dh masuk bulan Mac
aku masih lagi jadi penganggur setia..
ntah biler agaknya aku n kawan2 yg lain akan dipostingkan.. 

kecewa.sedih.berharap
hope Allah mempermudahkan segalanya..
mungkin ada HIKMAHnya aku n kawan2 yg lain posting lambat.

redha dngan ujian yg diberikan..
smile always..wlau pe pun yg terjadi..
it will make ur heart feel better..





DOA.TAWAKAL.DON'T GIVE UP!!



Baby Hello Kitty