CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 30, 2010

****EPPY SELALU****


sukanYaa!! snGat2 suka...

sebbnya...

bLoG nih mAkin Lama Makin Bnyak cEriTAnYA..hehe..

sEkaraNg dAh RaJin naK uPdatE..

xTAu naPe tiBa2 sEMangAt nIh daTang..

sUka tGok bLOg oRAng Len CantIk2.. =)

SoOoo..

keNa la da Inisiatif naaK uPdaTe bLog!!

Kan3?? Hehe...

Lagi sEmAnGAt biLer tGok bLoG snDiri mAcaM cAntEk je Kan..hahaha..

tUe YanG seLAlu saNGat naK bUkak n UpdAte!!

hUhUuuu... ;-)

*kwn2 yAnG tErbaCA bLOg nIh fOLLOW la Ek..hehe*

nAnti kiTew Pown fOllOw bLog KoraNg Tau!!

(= ..eNJoY rEAdiNG mY bLOG.. =)

Sunday, November 28, 2010

RUMAH BARU!! HOME SWEET HOME.. =)

TAMAN MEWAH

02/01/2011

With 4 gOrgeous, cute n beautiful woman!!


Kak Syak


Amal


auni my junior

n

me!!


Hahahhahaa...sem depan xdduk asrma dah!! Wahhh..idop baru di luar sbg platih luar kmpus!! Hope xda mslah msa dduk luar nanti.. =) NEW LIFE and NEW HOUSE and also NEW ALLOWANCE..hahaha..!!

bOsann n maCAm2!!


Dah lama rasanya xupdate blog kan? Org bukak nk bca pown xda pape lagik..huhu.. bkn xnak update sbnrnya, tp sibuk ngn mcm2 bnda n hlangan yg xdpat nk dielak..huhu.. slalu kt maktb da wireless, so sronok la nak mengupdate blog nih..hehe.. skrg plak time cuti..dok umah 24 jam!! bOsanNnyaaa..nk on9 xde berokband! Hahaha..org susah la katakan..nGee~~ tp xla sush sgt sbnrnya..huhu

Kt umah plak xda stremyx..lg la xtau nk wtpe.. nk on9 jgn harap la kan, mkn tido je kt umahh!! Bdn pown dh mcm dugong..hahaha.. *dugong plak disalhkan* =) asyik muka dpn tb je..xpown ats ktil.. smpaikan ktil pon klau leh ckp dia akn ckp..letih aku 24jam nk pikul tuan aku nihh..haha.. sory ye encik katil...hehe.. ENCIK??? Bhya nihh..hahah.. ok lah tukar jd PUAN katil plak.. =)

Boring sbnrnya cuti lma2 ni kan..kt mktb leh kua jln2..ermm.. kt umah nk jln pon xda kwn!! Jgn kn nak kua..lsen pon amik xlepas2 g..hahaa.. takat L je baru.. tu la yg membanggakn stakat nih..lallalllaaa.. =)

Ni pown kt cyber cafe...tau x sbb pe?? Nk update blog la...pe lg kan..n facebooking!! Huhu.. dh lma xbukak FB tuh..smpaikan bls komen birtday wishes tuh pon kne gelakkan.. nGekk btul lah..huhu.. da org ckp dah berkurun baru nk balas komen ke..hahaha.. nk buat mcm ne, dh baru nk on9 lorhh..ngEe~~ jgn la gelakkan..xbek tau!! Cian kat tuan empunya bdn nih..huhu..

Lmbat lagi rupanya nak mulakan kuliah..ceh3 kdengarn mcm xsabar je!! Hua3.. time kuliah bnyk songeh la plak mntak cuti..time cuti nk kuliah..haha..bse la kan!! Dh la sem depan mula praktikum yg 1st.. dh ready ke NUR FATIN?? Huhu.. ntah la..hahaha.. hOpe ok la kan.. smuanya brjln dgn lncar.. Aminn.. cepat aminkan!! Hehe..taOn baru nk dtg xlama lg.. cepat mulakan azam baruu!!! nGee~~

Ok lahhh..smbung nti ek.. letih!! Hahaha.. jri2 dh ckup krus nk exercise.. ok tataaaa... =)

JOM MASAK LASAGNA.. =)

Klau sblum nih da yg ikut blog sy, sy ada crita psal lasagna kan? Sbb sy sgt2 suka mkn lsagna.. Baru2 ni terjumpa resepi cara nk buat lsagna, mcm yg dekat pizza hut tuh..hehehe.. =)

Teringin sngat2 nk mencuba sbb rmai yg komen cakap sedap ble da yg mncuba rsepi tersebut..sOo pe tnggu lg kan? Kte mesti try klau nk tahu hasilnya mcm ne.. =)


Bahan-bahan ( 6 orang )

  • 300g daging cincang (lagi senang kalau guna brand Ramly)
  • 1 botol prego (yang kecil)
  • 2-3 batang celery
  • cendawan butang (sebanyak yang suka)
  • 2 biji tomato (potong dadu)
  • 1 biji lobak merah (dihiris halus)
  • 1-2 sudu besar cili boh (kalau suka pedas)
  • 2-3 ulas bawang merah (cincang halus)
  • 2-3 ulas bawang putih (cincang halus)
  • Sedikit lada sulah
  • Garam secukup rasa
  • Gula secukup rasa
  • Sekotak Instant Lasagna (tambah lagi sekiranya pakai dulang caserole besar)
  • 3 cawan air (boleh tambah sekiranya tak cukup)
  • 2 sudu besar mentega
  • 4 sudu besar tepung gandum
  • 1 peket Cheddar cheese (115g)
  • 1-2 cawan susu
  • Sedikit garam untuk perasa
  • (Boleh tambahkan sayur-sayuran lain seperti pepsicum, broccoli dll kalau nak)

Cara-cara

  1. Panaskan oven 180 C
  2. Di atas dapur, panaskan minyak untuk menumis. Tumiskan bawang merah dan putih sehingga naik bau.
  3. Masukkan cili boh, tunggu sampai pecah minyak, kemudian masukkan daging cincang.
  4. Masukkan sedikit air, tunggu sehingga daging sedikit masak dan tambahkan garam.
  5. Masukkan Prego, dan sedikit gula jika perlu.
  6. Masukkan sayur-sayuran tadi, tunggu sehingga mendidih, padamkan api.
  7. Sediakan sauce pan, panaskan.
  8. Cairkan mentega, kemudian masukkan tepung gandum, kacau sehingga sebati.
  9. Alihkan dari api, masukkan susu, kacau sehingga tepung tidak berketul, barulah di panaskan semula.
  10. Masukkan cheese, kacau setiap masa, masukkan garam sedikit. Kemudian padamkan api.
  11. Sediakan dulang caserole, sapukan minyak, dan aturkan kulit lasagna sehingga menutupi bhg bawah dulang.
  12. Tuangkan sedikit kuah daging tadi (tujuan kuah berair supaya kulit lasagna tadi tak perlu dimasak terlebih dahulu) dan tuang sedikit cheese sauce tadi.
  13. Selang-selikan, dan bahagian atas sekali ialah kulit lasagna, tuang cheese sauce selebihnya ke atas kulit lasagna (pastikan kuah daging tadi menenggelamkan sebahagian besar adunan lapisan tadi)
  14. Bakar dalam oven 180 C selama 40 minit, atau sehingga masak (apabila dicucuk, kulit lasagna telah lembut)

Kalau tgok resepi ni sbnrnya nmpak senang kan nk buat? Sbnrnya mmg mudah pown..Cuma rjin dgn xrajin je nk buat kan? Hehehe.. =) kt bwah ni da lg satu resepi lasagna..

8-10 keping lasagne
50 gm keju Parmesan*, diparut (boleh juga digantikan dgn keju cheddar atau mozarella)

Bahan Sos Daging
3 camb minyak
1 labu bawang besar, dicincang halus
4 ulas bawang putih, dicincang halus
400 g daging, dikisar
410 g tomato, dikisar
450 ml air
1 kiub stok daging
2 camb tomato puri
1 camt oregano kering
gula, garam, serbuk lada hitam secukupnya

Bahan Sos Putih
60 gm mentega
60 gm tepung gandum
600 ml susu segar/UHT
garam, serbuk lada sulah secukupnya

Cara membuatnya:
1. Panaskan minyak, tumis bawang besar dan bawang putih hingga wangi.
2. Masukkan daging kisar, tomato kisar, air, pati rebusan daging dan puri tomato.
3. Masak atas api sederhana hingga daging empuk dan kuahnya pekat.
4. Bubuh serbuk lada hitam, gula (lebihkan sedikit untuk mengimbangi rasa masam tomato puri) dan garam kemudian angkat.
5. Untuk sos, cairkan mentega. Masukkan tepung dan kacau 1-2 min hingga permukaannya berbuih halus.
6. Tuangkan susu dan kacau lagi atas api perlahan hingga sos pekat.
7. Sebaik-baiknya, kacau dengan 'balloon whisk' supaya sos tidak berketul.
8. Masukkan garam dan serbuk lada sulah kemudian angkat.
9. Ratakan sedikit sos daging, satu lapisan lasagne.
10. Kemudian sos daging, sos putih dan satu lapisan lasagne. Ulang hingga lapisan atas iaitu
sos daging, sos putih dan keju.
11. Bakar pada 190 C selama 40-45 minit atau hingga masak.

Lasagne tak perlu dimasak terlebih dulu, gunakan terus daripada kotak (no need to pre-cook). Penggunaan lasagna juga bergantung kepada saiz mangkuk untuk membakarnya.

SO, SELAMAT MENCUBA RESEPI LASAGNA NIH... =)




RAGAM BUDAK SEKOLAH!! ENJOY READING...wlaupOn citEr pEndek!!


Aiman ditegur oleh guru kelasnya kerana datang lambat ke sekolah.

Cikgu : Aiman, kenapa kamu datang lambat hari nih?

Aiman : Ohhh..kerana papan tanda cikgu! Aiman menjawab selamba.

Cikgu : Papan tanda? Papan tanda apa? Ada masalah ke?

Aiman : Taklah cikgu. Aiman hanya ikut apa yang ditulis.

“AWAS SEKOLAH DI HADAPAN, PERLAHAN-LAHAN”

..TAMAT..

Heehehhee... =)(=

THNKS FOR THE WISH...


Sy rasa rmai yg dah dapat agak kn dgn tajuk nihh..tanggal 18 November baru2 nih saya genap 21 tahun.. =) lmbat kan? Bese la ank hjung taon mmg mcm nih..haha.. dh nk msuk thun slepas tu baru nk smbut bufday.. muda lagi la kannn..nGeEee~~ selalunya mmg my bufday akn smbut kt umah sbbnya slalu time cuti skolah.. mcm yg dh lpas baru2 nih..time raya haji yg kedua.. wahh33...raya sekali ngn smbut bufday!!! Hehhe.. =)

Sbnrnya bkn tuh yg sy nk citerkan..Cuma nk bg sdikit pnghargaan kpada mreka yg wish my bufday..tO my family yg tersyg, my laling thnkz for the present..i lOiikee!! Hehhe.. kwan2 yg wish kat my hp, sabrina, adah, my rOmate leen, yusrizal, abg ed, my junior shiron n lain2 lagi.. yg tak disebut jgn kcik ati ek... smua ucpan tuh sgt2 bermkna!!

Kpd rkn2 fb...thnks sgt2.. dh lma xon9, tbe2 on9 bukn men bnyk g nortification. Rmai sgt yg wish my bufday kat fb.. thnks ye... smpaikan ada yg xsmpat nk diblas..hnya smpat ‘LIKE’ je.. pape pon terima ksih sangat2!! Sy mnghargai ksemua ucapan tersebut!! Ada yg wish tu kwn skolah rendah SK KULIM, kwn sKolah meNeNgah SM TEKNIK KULIM n SMK JUNJONG, kwn satu mktab dari junIor smpailah seniOr..dan jga rkn2 FB wlpn da yg xkenai.. =)

TERIMA KASIH UNTUK UCAPAN DAN DOA2 DARI KORANG YE... =)

InsyaAllah bifday korang nanti sy akn wish ye..huhu.. hdiah xleh la nk janji tau!! Hehee.. korang nk hadiah x?? Ni sy bg kt bwah nih..huhu.. amik la.. bnyk pown xpe!! =)







LELAKI OH LELAKI...


  • Kbnyakan lelaki rsah bila berhdapan dgn stuasi ingin mngajak wnita kluar kali prtama.
  • Lelaki cuba mniru gaya slebriti atau berlgak macho hnya krn ingin memikat hati wnita.
  • Bila lelaki berkata... “ermm...tgoklah dulu”! itu sring kali bermksud dia berkata tdak atau kurang setuju.
  • Bila lelaki ckp direct to the point dlm ssuatu hal, dia sbnrnya ingin bersikap jjur dan b’terus-terang dan mngharapkan wanita memahami mksudnya.Adlh biasa lelaki cmburu terutamanya apbila prempuan asyik mnyebut nma lelaki lain.
  • Bila ssuatu hbungan putus di tgh jalan, lelaki juga rasa sedih, Cuma dia tak tunjukkan ksedihan di dpn org.
  • Adlah memalukn bagi lelaki jika tidak berupya membantu wnita
  • Kbnyakan lelaki ckup lemah dgn air mata prempuan. Mereka lbih tewas skiranya air mta itu mngalir dari prempuan yg dikasihi. Sbb itulah air mta dikatakn snjata prempuan.

Kaum Adam setuju tak dngn pernyataan kat ats ni? =) ni bkn sy yg buat sndiri..ni brdasarkan kjian dan pmerhatian..

Sumber rujukan dari majalah Remaja.

JUJUR SANGAT?


Suatu mlm seorng pmuda dtg ke sbuah rstoran dan mbeli bebrapa ktul aym greng. Dia membawa aym gorengnya ke tmn utk dnikmati brsama keksihnya di bwh snar rmbulan yg romntis. Ktika membuka bngkusan aym greng itu, pmuda itu terkejut!! Bkn aym yg didpatinya, mlainkan wang hsil jualan rstoran itu sbnyak RM1000. Pmuda itu kmudian mngembalikan wang itu dan meminta aym goreng sbgai gntinya.

Pmilik restoran mrasa kagum ats kjujuran si pmuda. Dia mnanyakn nmanya dan mngatakan hndak mnelefon wrtawan surat khbar dan tlevisyen utk memaparkan crita si pmuda yg jujur itu. Ia akn mnjdi phlawan. Sbuah contoh nilai kjujuran dan moral yg akn mnjadi contoh kpd yg lain!!

Nmun pmuda yg sdang lpar itu mnolaknya dgn baik. “kekasihku sdng mnunggu. Aku hnya inginkn aym gorngku..”

Pmilik rstoran mnjadi smakin kgum ats skap si pmuda yg bgitu rndah hati. Ia trus memohon agar diizinkan mnceritakan kjadian itu kpd wrtawan. Pda saat itulah si pmuda jjur mnjadi marah dan meminta ayam gorengnya.

“aku tdk mngerti,” kta pmilik restoran. “anda adlh satu-satunya pmuda jjur di dlm dunia yg dpenuhi dgn pnipuan!! Ini mrupakan suatu ksempatan yg baik utk mngatakn kpd dunia bhawa msih ada org2 jjur dan sudi mlakukan kbaikan. Saya mhon, beritahulah nma anda dan juga nma wnita itu. Adkh dia isterimu?”

“itulah msalahnya,” kta si pmuda selamba. “isteriku ada di rumah dan wnita di dlm kreta itu adlah kekasihku. Skrg berikan aym goreng itu spya aku dpt pergi dari sini...”

@#$%^&^??? Huhuhuuuu...terlalu jujur!!

10 CIRI ORANG MALAS!!


Pnting nih utk dibaca.. =) kte pastikan ciri-ciri nih xde dlm diri kite okk..

  • · Sring memberi alasan apbila org meminta bntuan
  • · Spnjng hdup kmu xpnh mnghadiri mna2 aktviti sosial spt gtong-ryong dll.
  • · Tdk pnh mngemas tmpat tdur
  • · Sparuh dr masa kmu bnyk dhabiskan utk tdur!!
  • · Org mlihat blik /kdiaman kamu spt tongkng pcah ttp kmu mlihatnya spt istna yg indah..haha,,
  • · Skirnya org lain sedih dsbbkan ggal, ttpi kmu sdikit pun tdk brasa sdih. Bg kmu kggaln itu sdah mnjadi stu kbiasaan dlm hdup
  • · Cra utk mnutup klemhan adlh slalu tmpil cntik di dpn org, pkai mnyk wngi sbotol ttpi hkikat sbrnya bju yg dpakai b’thun2 tdk dibasuh
  • · Snggup brlapar drpada brsusah pyah membeli mkanan knonnya DIET.
  • · Stiap pg wjah kamu bla ke pjabat or kuliah xpnh ceria. Asyik xde mOod sje.
  • · Xpnh da usha utk tngkatkan lg diri utk msa akn dtg krna kmu mrasakan apa yg kmu ada ari ni dah ckup dan terlalu slesa

Hehehee...dh baca? So ada ke ciri2 tuh? Klau ada buang la ek jauh2..hehe.. stiap org plukan prubhn pda diri msing2.. =) betul x? Mne tau nti kwn2 akn mla respect dgn kte yg sblum ni diorng xpndng sblh mta pon..huhu.. so UBAH la untuk KEBAIKAN diri sendiri..

HANYA 2 MINGGU!


Mybe org tertnya2 kan..pe yg sy mksudkn 2 mnggu tuh..huhh..

Sbenanya sy da terbaca article ni..tentng “Ingin menjdi GADIS yg lebih sihat dan cantik..” =)

Sy nk kongsikan brsama..apa kte luangkn sdikit masa..mudah je bnda nih..

Kte hnya perlukan sedikit usaha dan tidk mudah putus asa!!


PERUT SEMAKIN LANGSING

Tetapkan mtlamat mlakukan sit up 50 kli sehari. Boleh juga dilakukn scara bertahap misalnya stiap pagi 25 kali dan setiap malam atau petang 25 kali... lakukn secra teratur ye..

TUBUH LEBIH SEGAR

Ckup dngn mengelilingi kompleks membeli belah atau mlakukan ltihan di gim!! Lakukn scra bertahap..utk 3 ari prtama lkukan jln cepat slma 30 mnit. Untk 4 hari brikutnya tmbhkan ltihan dngan b’lari prlahan slama 15 mnit. Dan mnggu yg terakhir lkukan jogging slama 30 mnit..huhu..

KULIT YANG MULUS
lakukan scrub 3 ari skali.. jgn lupa jga utk spukan wjah dngn krim tabir suria dan plembap utk mndptkan klit yg lbih cerah dan lmbap sntiasa..

WAJAH YANG CERAH

Bersihkan wajah sbelum tidur dan spukan krim mlm utk mnjaga keanjalan kulit wjah. Lakukn peeling dan spukan msker sminggu skali. Jgn lupa dptkan tdur yg ckup!! Dlm masa 2 mnggu wjah akan nmpk lbih berseri.. =)

GIGI YANGPUTIH

Gemar mnum teh n kopi?? Sbnrnya ia brpotensi utk mbuatkan gg kmu nmpk kuning!! Ohh..tidakkkk.. jgn isau.. =) kte hnya perlu mnjga dan mrawat gg dngn memberusnya scra teratur!!


Soooo..mcm ne?? Hehee...Sbnrnya sy sndiri xbuat beberapa perkara di atas yg disebut..huhu.. sekadar utk dikongsikan..

Tp tak slahkan klau kite mula dr skrg untk khidupan yg lbih sihat dan cantik? Jadiiii..pe tnggu lg..jOmm3!! mulakan dr skrang.. =) cHaiyOokkkk..

Monday, November 15, 2010

hARii Raya Haji.. & cUti sEmesTer & umAh BaRu.. =)


sAmbiL2 meNunggi mY mum n si Panjang daTang (gelaran mak kt adik) hahahaha...*jgn marah*, aku aMik kepUtusan nk tUlis bLoG siKitt.. kt uMah nanti tak leh nk oN9 dah..huhu.. sedeYyyy!! =(
umah xda stremyx mcm mne nak oN9..harap g cyBer caFe je..hahaha..

tp xpela..xkisah poNnn.. tu buKan pOinnya..hehe..

pape pon aku saje nak wisH seLamat menYambut Raya haJi..
waLaupOn raya niih buKan sebUlan macam raya pUasa..hehe..
aku tak balik kmpung pOwn sbbnya kmpung jaOh..huk3..
raya pUasa pOwn belum tenTu balIkk kmpunG..ini kan Raya hajI plak Kan??
sediihnyaaa..~~ raya kat Umah je ngn jIran2..hehe.

balIk je cuti raya haJi nih..aku terus cutii smpAi tahUn depan tauuu!!!
yaHooOooo...sanGat2 seRonok ye..
cuti lama betOiii...
makan tidow je nantii akU kat umah..
meNambahkan bErat baDan!! hahahaa...

tahUn depan akU dh mUla ddUk uMah seWa..
sediHnya rAsa sbb daH lama Kan doK hostel..mcm nE la khiDupan akU kaT Luar..huk3..
tadI barU lepas salam rOmate aku..last la nk jmPa dia..
pasnI doK lua dah..
raSa mcm naK nanGes je tadi..

*Leen...aKak syG leen sanGat2 tauu!! nantI klau senanG akak mEsti datang Bilik sBb k.nOra doK hostel laGi.. =) lEen rOmate yanG baIk sanGat..berTuah aKak dapat Leen.. Jaga dIri tau leen!! mUahhhxx!!*

To My Laling..ati2 yekk bawak mOtor tuh.. Jangan lajU2 saNgat bawakk.. Orng sNtiasa dOakan dia sElamat!! =)
taOn dePan kite jUmpa lagii tau..hehe..
janGan nakaiii2 ekk...

ok laahh smUaa..nak tUtup lptOp dh nIhh..
maK daH nk samPaii..
Bubyeee...
Salam semUaa..
=)

*dOakn perJalanan saya Balik denGan seLamat ek..*


Saturday, November 13, 2010

PenghujuNgnya!!

November 15th

Planning and Teaching Scientifically

8.30 - 11.00 a.m

*ChaiyOkk3!! Gud Luck tO aLL mY fRenNz..*

*aLsO mY LaliNg..Gud Luck!!*

Friday, November 12, 2010

Thursday, November 11, 2010

nGiidaMmm...=)

JaNgan saLah Pahamm...
Aku xkaWeenn laGi Tauu~~
hahhaha..
taPii mcaM manA klau akU nGidamm..haha
akUu naK makAn lAsaGna pIzza Hut!!
akUu taK kiRa juGakk..
naKkkkk3!!!
huhhhUhh...
da sPe2 Nak bLanja akU tak..
:) ;)



JOm~~kIta g Pizza Hut...
sEdap gilER La fOod Nihh..kLau yAng Pernah Rsa tAu laahh~~
kLau bG koRang tak Sedap..diam2!!
akUu taK nak tAuuuu..
ahahahaha..
baGi aku sedaPPpp...



arI tuhh da bUkak tnettt..
cAri rEsepii fOod nIhhh...hahahaa..
smAngat gIlerrr nak tauu!!
tapI tak pernah trY ag Laaa...
Tak da maSa!!
jUst sIMpan duLu rEsepi nih..
=)

nanTi nak mAsak tOk Family ke, meRtua ke..
Or sUami tErsaYAng senAng!! =)
hUhuhuuu..
*spew2 tak Pernah try g..nti g Pizza Hut oRder tau!!
waJibBb nihh...haha*

fOr me:
SecRet ReCipe LasaGna : 60% sedaPpp
pIzza hUt LasaGna : 98% sEdaPpp..
=)

cEria..haPpy..gUmbIra..


arii niiii....hari Jumaat kan2??
mOod akuuu..
sanGat2 baek...
hehehhe...

tak tau napEWw..
taPi mOod akU baEk lah arI nih...
ada saPew2 nAk bLanja tak??
NgEeee~~
=)


cOmeL kan nYiauuu nih...hehe
aku eppY mcaM dia Lahh..
hahahha...

okk Lahhh..
nak G gUliNg2 Japp...
Lallalllalalll...
;)

hAnGuSSsssss!!!!! HuHhhhh...


wAaaaaa~~sngat2 geram sebenaRnya..
napeWw leHhh hanGuss nihhhh...
mesti Orang ingat aku masak nasi ke oR pape la sMpaiii hanGuss...

kaNnn3????

seBenrnya bKan makanan yang HanGus,,
taPiiiiii...
eXam bM akU tadiiii...

seDihnyaaa... =(
geRam pOn ada sebenarnyaa!!
perCaya ke tak spaTotnya exam tadi lec ktorang dah siap gtau soklan pe yaNg masOkk~~
besE la Kan..eXam daLamann..

tapiiii..len pUlak yanG jadInYaa...
satU pe Ponn xmasUkk...
dah la ktOrang smua tuMpu soKlan tuH je..
smPaikan pe Pown tak Baca dAhhh..

pE laGii~~ gelabah gilErr la Time exaMM tadi..
memaNg akU jaWab iKot kepaLa hOTak akUuu nihh jeww...
kLau la Otak aku nih betOii..mmg bEtOii la..

kLau x???
wAaaaaa~~tenSionNya!!!
tak Tau nak mArah kaT sapeWw sekRang nIihhhh...
taWakal jeLa...
aKu dah Buat yang tErbaEk daHhhh..

SAYA SANGAT SEDIH DAN GERAM SEKARANG NIH OKKKKK~!!

Monday, November 8, 2010

Wajah Baru!!!..

hellOooooo...sini semua cepat3!!!

tGok la wajah baru saya... =) *eh..jap3..bkn wjah saya, tp belog saya nih!!..*
cantik tak?? jgn jelez yeww...da bunga besOo lagi tauuu!!..hehehe

sbnrnya sy baru nk update belOg ni stelah berkurun lamanya dr zman dhulu kala xupdate!!
nGeee~~spe2 yg ikut mesti tau kan..huhu..
cian beLOg ni dah di anak tirikan.. JanGan maJUk tau beLog ku!!
nanti tUan mu yang tOmey Lotey nih baGi adiah tau..hehe..

adiAhnya updatE slalu ek!! mUahhxx...

okkk Okkk Okkk...la semuaa!!
nak stdy nihhh...heheh..


saLam... cauCinCauuu..
*comey kan gmbar bear nih..hehe.. ni la tndanya eppy ble beLog dh ciUtttt...*
Baby Hello Kitty