CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 2, 2010

Isu duduk luar n dalam asrama!!

skrang nih kecoh dengan isu nak kena dduk luar asrama sbb kemasukan Julai 2010 ni ramai.. seramai 20 unit yg berjumlah hmpir mencecah 400 orang. mslahnya asrama tmpat ak ni xlah besar sgt..tp intake ramai.. mybe sbb tuh batch ak ngn junior kne dok luar.. sbnrnya sem ni batch ak mmg kne confirm dok luar..tp yg buatkan ak terkejut nya budak2 junior pon kena dduk luar..

mslahnya dh la baru dpt tau smlam..n jumaat ni dh cuti. diorang da masa hanya 3 hari je nk cari umah sewa n pindah.. ksian gak la ak tgok.. nasib badan la, nk buat mcm ne.. kne ikut jela.. kes ak plak ntah la.. kwn2 ak smua dh dduk luar..tp disebabkan ak pegang jwtan sbg JPP, so ak pikir ak dibenarkan untuk stay dalam asrama.. tp td ak ada meting ngn ktua wrden n dia mntak kami JPP isi borang permohonan tinggal di asrama. mslahnya xtau la jwpan dia dterima atau tak untuk stay dlm. kami dh la tnggal bape ari je lg nk cuti. jwpn xtau ble bleh dapat..

ak dh la xda umah lagi..nth la klau tak diluluskan nk dduk mne nanti.. hope diterima la..wlpun hnya utk sem depan.. ak akan lmpirkan sekali surat rasmi untk nyatakan alsan yg mnasabah!! ak kne pastikan ak still dok dalam jugak..huhu.. doakan lah ak berjaya dduk dalam ye kwn2!!
ak dh la xda lesen n transport nk dok lua..umah pon xda lagi.. xkan nak merempat..huhu.. cian nya lah ngn diri ak nih.. =)

JPP yg lain pon akan still buat bnda yg sama..hope kami dduk dalam.. lgpon kami yg akan uruskan kemasukan intake Julai nanti.. klau dduk dalam, mudah lah urusan kami nanti.. betul x??

Ya Allah..permudahkan lah urusan hambaMu ini..ermmm...

1 comment:

Baby Hello Kitty