CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 2, 2010

tensiOnn!!!

ingat dah habis exam ni leh njoy..tp hampeh!! mnambahkan tension ak lagi ada la... ada ke patot time pas exam ni lah nk buat mcm2 aktiviti.. org len dah pon balik dduk umh sonok2.. ak kat sni merana ngn orang yang xdapt nk balik nih.. mcm tak logik plak.. sepatutnya diorang patut knekan tindakan la dekat bdk2 len yg lari balik awl tuh sblum cuti..ni tak, ak yg still tinggal ni yg kena ngn kwn2.. sungguh tak adil..

patot ke diorang buat...

amik kedatangan setiap sejam..sbbnya tkut orang lari balik..
pastu adakan pogram setiap sejam sekali..
1. cara tangani stress la..
2. protokol dan etiket..
3. pasal hak sbg pengguna
4. pertolongan cemas..
5. kenali alam sekitar..
6. gotong-royong perdana
n
blaa..blaa..blaa...

tension tau tak sbnrnya ngn bnda2 mcm nih.. ingt pas exam leh jalan2..
sepatotnya bnda nih diorang buat la dekat org2 yg dah lari balik..ni ktorng yg kne.. yg dh balik sronok gelakkan ktorang..huhhh!!

ak hrap sgt tndakan yg swajarnya patot diorang amik dekat bdk2 yang dh balik tuh!! klau xda pape kesan..ak xkan join ngn aktiviti mcm nih lg lpas ni..
rasa xadil sgt.. mcm xda beza je amik kdtgn tp still xbuat pape..

diorang ckp nk ptong elaun lah, mcm2 nak buat.. mslahnya ak dh dgr bnda tuh dr msuk sini lagi tp still xda pape tndakan.. hope lpas ni xkan berulang bnda mcm nih.. bknnya ak tak ikhlas buat n ikut smua program tuh, tp ak geram ngn cara n prosedur yg diorang aturkn.. mcm xmunasabah pon ada.. siap panggil tgh malam nk check pelatih yg xda..

semua org tak stuju sbnrnya..ak tau.. smua m'berontak!!
mcm budak skolah plak kami ni dilayan..ermmm.. sbr jela... tu jela..skdar tok ak lepaskan je sbnrnya.. pendam pon buat skit ati je.. ikut jela..dh nama pon still blajar kt sini kan.. nasib da student yg mcm ak nih tau..huhu.. pape pon ak xkan balik awal sblum masanya!! ak ni baek tau!! *nk sdapkan ati* ngee~~



2 comments:

  1. kami pun tension
    lagi2 tgk muka ex ketua warden tu
    urgh

    ReplyDelete
  2. tau xpe intan..akk geram je tgok dia tuh!! mcm dh xda keje len je.. lec len pon rileks je..huhh..

    ReplyDelete

Baby Hello Kitty