CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, July 29, 2012

Sahabat Sejati

Salam Ramadhan...

Haiii uOlss..hari ni terasa nak update plak blog nih..
mybe sbab dah lama tak update kan..
ari nih terasa nak bercerita pasal sahabat, kawan, rakan n seangkatan dengannya..
semua orang ada kawan kan? Sahabat?
sahabat ni kawan yang sngat rapat dengan kita..
it's mean like semua rahsia kita..kita nak share dengan sahabat kita..
tak kira la sedih or gembira.. kannn??

bak kata pepatah dekat bawah ni...

Sesungguhnya persahabatan itu lebih unggul daripada percintaan
Tanpa persahabatan, percintaan akan berakhir
Tetapi tanpa percintaan, sahabat boleh kekal

Orang yang rugi ialah orang yang tidak memperoleh sahabat…
dan yang paling rugi ialah yang ditinggalkan oleh sahabat

dekat sini boleh disimpulkan bahawa sahabat sngat penting dlam hidup kita..
jangan kita kata hidup tak perlukan sahabat atau kawan..
kita umpama orang asing tanpa kawan atau sahabat..

hargailah sahabat atau rakan anda.. :)


p/s:
saya jugak ada kawan rapat..banyak jasa diorang sebenarnya.. 
sepanjang blajar kat ipoh ni nak ke mana diorng la yang akan tumpangkan..
biasa la takda transpot ni..*idup susah..hukkk*
spanjang tumpang diorang, byaran tak pernah dikenakan..
diorang tak pernah berkira...dari segi duit minyak, makanan, duduk rumah diorang berhari-hari.. thnks ye sahabat... :)

tak ternilai semua tuh..hanya Allah yang dapat balas budi baik korang.. 
antaranya..
my LovEly fRenz: kak noralailasalmaimasitimasyiizzahecah

tak lupa jugak hOusemate yang banyak membantu...
lOve U : auniamal dan kak syak

sebenarnya saya sangat bertuah dan beruntung dikurniakan sahabat serta kawan yang sangat baik dan saling tolong-menolong..

terima kasih Allah.. :)


2 comments:

  1. weiii... ingat tak yah bayar ke??? nanti aku listkan bayaran.... wakakakaka... thanks atinn... terharu lar pulak...huhuhu.. we all bff always and forever... insyAllah... :)

    ReplyDelete
  2. hahhahaaaa..jngan la buat list.. jenuh kang nak bayar! kuangg333..
    terharu ek..huhu..
    malu lah plak da org baca..hahahhaa.. :P

    ReplyDelete

Baby Hello Kitty