CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, July 12, 2013

Bumi Sabah


Alhamdulillah...

Hari ni genap 12 hari aku di Sandakan...Sabah.
mula-mula aku dapat berita yang aku dipostingkan di sini air mata terus turun dengan lajunya..

"mak...atin dapat sabah.. 
reaksi mak.. " atin dpt sabah?? Ya Allah..jauhnya.. tu la mak dah agak dahh.."

mak dah dapat agak?? aikkk..len mcm je kan respon mak aku ni..
mybe org kata betul..mak ayah ni selalunya insting dia kuat..
mak ayah aku terima dan merelakan aku pegi..siap galakkan lagi... -_-!
mak aku kta masa muda ni la nk merntau tempat org..cari pngalaman..
aku redha..wlaupun rasa tersangat la jauh..

smpai je aku di Sandakan, terus lapor diri..

~ SK SUNGAI KAYU, SANDAKAN ~

sekolah yang paling dekat dengan airport..
tiap2 hari tengok kapal terbang berlepas n landing..
alahaaiii..rindunya nak balik rumah!!

sabar ye fatin..tak lama dh pun.. 
tu la kata2 aku dekat diri aku sendiri.. :)
kata2 perangsang! hahaha.. *takblehbalah..

aku tak tau lama mana aku akan mengajar n menyumbang bakti n ilmu kt skolah ni..
ada rezeki nanti InsyaAllah aku dapat balik smenanjung..
aku sntiasa berdoa wlau dkat mana pun aku brada, 
Ya Allah..engkau permudahkan lah urusanku..

buat EN.TUNANG..


masa di KLIA

kamu jangan la risau ye..sy di sini okay2 je selalu..
Alhamdulillah..doa sy dimakbulkan..
sy sentiasa dipermudahkan segalanya..
wlaupun berada jauh dari kamu n family..

;)


p/s: btw skrang dah mula kerja..so tnggu gaji jela! heeee..~





3 comments:

  1. bolehla mintak hadiah bes2 utk beby nanti. yahuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa...elok baby ko dh boleh jalan ak baru baca komen ni..

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete

Baby Hello Kitty