CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, August 4, 2012

Sekali Sekala...

Alhamdulillah...

Hari ni berbuka dengan sedikit kelainan..
1st time nak merasa makanan baru yang berasaskan ikan n seafood..
nOt bad..sedap!!
Lepas ni boleh datang lagi.. :))

Harga tak la mahal sngat..ok la untuk rstoran yang mcam tuh..
berbaloi n berpuas hati..

yang pasti tak bleh makan selalu ye! 
hehee...boleh jadi gemuk sebab terlalu sedap.. :))
yang pasti boleh bagi 4  la...

ni ikut rasa lidah saya ye..anda yang lain tak tau la kan!!

ni antara menu yang saya makan tadi.. :))

check Out!!


ni bila dah bosan tnggu makanan..smua nak di snap! :)



ni pulak meja makan dekat restoran ni..cantikk! 



ni antara menu yang di order! :) 3 jenis...heheee...
*time ni dh tak sbar sngat nak makan*



ni nama dia Creamy Seafood..sedap n mengenyangkan!
RM 15.90



ni plak Manhattan Fish 'n Chip..isi ikan tuh lembut!
RM 16.90


ni plak pencuci mulut... :) tapi kedai lain lah..bukan kedai tadi..hehhee..
RM 13.90 *ikut berat*


ni antara pilihan aiskrim yang ada! tak tahan kan tengok.. :))
sedap!! yUmmmyy.. lOve it...

Kenyang rasa dapat makan makanan yang macam2 nih..hehe..
bukan selalu kan? Setakat nak rasa boleh la..
berbaloi dengan harga...
n tak la nyesal kan!

by the way...nak tau pape pasal restoran tadi?
boleh la pergi ke The Manhattan Fish Market dengan Gelato Fruity.. 
:))

Sekadar untuk berkongsi!! 
ok la...sAyOnara..


No comments:

Post a Comment

Baby Hello Kitty