CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 19, 2010

~~mUsiM pEpeRikSaaN dAtaNg LaGi~~

waaaa~~ baru je 1 paper dah lepas, ak nak jadi separuh giler dah..huhu.. ingatkan spot yang dapat tuh akn masOk..tp harapan hancur!! sedih tol..huhu.. so lepas ni perlu ke percaya kepada spot soklan?? nggeee~~

ak rasa msih perlu!! walaupun dikau telah menghancurkan harapan ku..huhhh.. (emotional la konon.. :P) hehehe.. walaupun tak semua yang masuk..tp ada la jugak ckit2..
pening gak kpala ak nih..lg nk exam, lg banyak spot datang.. mcm mencurahkan susu ke dalam mangkuk yang ada honey star..heheh.. lagi byk susu lagi sedap kan!! =)

pape pon aku tawakal jela..ngeee~~ dh lepas dah pon.. tp still ada lagi 4 paper yg belum lepas.. minggu depan plak tuh..berturut2!! wish me gud luck ye.. macam2 ragam sebenarnya time exam yang ak nampak dlm dewan..smpat tgok org lagi..huhuuh..
dulu bleh la time exam PMR or SPM..men bulat je.. yela objektif bnyk..



sekarang ble esei n struktur je kua..mcm ni la jadinya..


puas hati..hahaha... telur ayam je dapat!!


first bila dh spot tp xmasuk, smpai je soaln kt tgn..semua buat muka kaget!! hahaha..terkejut la katakan.. mula la tngok kiri kanan.. (mcm aku je..)



pastu bila dh mula menjawab..semua semangat jawab wlaupun ada yg xtau..hehhe.. yang dah tension mula la tidow.. utk isi masa lapang..huahuahua.. =)


huduhnya gmbar org ni tidow..nggee~~ =P

yang aku pelik..masa wktu tinggal lagi 5 minit pon ada yg mintak kertas lg nk tulis..huhu.. waahhh sgt2 semangt mereka menulis..ngee~~ ak pon xtau pe yang diorang tulis,,bnyak je nmpak.. (jelezz!!) ;p hahahha...

macam2 ragam lagi sebenrnya..tp mcm malas je nk cter dekat sini..hahaha
semua pernah kan lalui situasi ni..so..pengalaman kte sama je semua.. =)
dah3..g study fatin!! asyik dengan blog je.. *hati ku b'kata2* :0
nti jadi mcam kt bawah ni baru tau..huhuhu..



ok lahhh..xnak jadi mcm nih!!
see u again blog!! muahhxx.. :P
fatinn..chaiyoookkk!!

No comments:

Post a Comment

Baby Hello Kitty