CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, May 19, 2010

@ pErmuLaaN bAru @

ni 1st time ak nak berjinak2 dengan blog..ermm.. agak susah jgak nak jinakkan dia ek..ngeee~~ =) tp betul lah pe yang ak ckp td kan..susah tol nk cantikkan kan dia..bg nmpak mcm hidup la katakan blog nih..

pape pon i will try!! ceh3..english plak..hehhe.. rasa mcm seronok sbnrnya tgok kawan2 ada blog..ramai plak tuh!! so..xbleh jadi, ak pon kne ada satu!! hehhe.. mcm kucing plak nk bela bnyak2.. (@_@)

dengan terujanya macam muka2 kat bawah tuh..ak pon mula la buat blog nih.. yang rajinnya aku, time exam ni la dtg idea nk buat..sebelum ni free je wktu xnak buat..hahha.. tension sgt kot..


muka teruja ke nih?? lalallaa...

tak pon mcm gmbar yang kat bawah ni?? teruja..hehehe..


or yang ini??? ngeee~~


pape pon aku teruja la nk buat blog nih!!! xtau nak gmbarkan mcm mana..huhuuh..
dah la setakat ni..penat plak jari ni nk taip.. (ceh3..mcm bnyk je) hehehe..
nti da masa smbung lagi lah.. :)

No comments:

Post a Comment

Baby Hello Kitty