CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, February 2, 2013

Good Luck Abang!! :)


rasanya dah lama tak menulis kan..
bukan pe..sjak dah dok umah ni dh jarang sngat online..
klau nk online kena topup la..
sbb aku langgan mobile internet untuk seminggu..
guna untuk seminggu just kena 18ringgit.. :)
sim tuh kita msuk dlm brodbnd..hehhee..

kononnya online mnggu ni sbb diorang kte result posting kua mnggu ni..
tapi hampeh! kecewa jgak la..
tp takpe la..aku pcya rezeki tu ada..
cuma lambat n cepat je Allah tuh nk bg..
so doa n tawakal..

Abang?? mesti orang tertanya2 kan..tajuk entry aku ni..
heheee..
btw tuh abg kandung okay..
pagi ni dia ada temuduga..sbnrnya ujian kecergasan n fizikal..
abg aku dapat twaran untuk jadi Leftenan Maritim..
so sblum tuh dia kena la temuduga semua tuh..

hope 1st ujian ni dia lepas la..
tak silap aku ujian mata, ujian kcergasan (lari 2.4km, tekan tubi, n mcm2 lg la), ujian kawad..
mak aku la org yg paling susah hati..hope abg lepas la..

gOod Luck ye my big bRO.. :)
kitorang sntiasa doakan yg terbaik utk abg..
buat yg terbaik!! 


*mak sanggup baca Yaasin smbil pegang lampu suluh dlm bilik untuk abang..
sebabnya ni blackout kali ke 3 sejak smlam.. 


;) buat sehabis baik ye..



*satu2nya abang kandung yang aku ada.. :)




2 comments:

  1. semoga abg dapat. aminnnnnnnnnnnn =)

    ReplyDelete
  2. tu lah...cian dekat mak..huhu.. berharap sngat!

    ReplyDelete

Baby Hello Kitty