CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 9, 2012

Jom Undi.. :)


entry kali nih bukan nak tulis pasal mari mengundi pilihanraya tuh..
tapi nak ajak korang undi adik kwan aku ni..
dia dah lama dah join Akademi Fantasia Version FB nih..
smpai sekarang dia masih brtahan lagi..
:)

suara dia sedap n aku rasa dia leh pegi jaoh lagi
lgpun dia memang minat..
dia pndai men alat muzik trtentu..
nama gelaran dia Puden..
adik kepada kwan aku Sabrina Kamarudin..

baru2 ni undian untuk kelayakan masuk ke mnggu ke dua dibuka..
aku nak korang ramai2 undi si Puden ni..
tak susah..klik je kat sini n korang klik nama dia..

PUDEN okay..

jangan klik orang lain tau...

HAHAHAHAA

ingat...!! undian tutup 12 tengah malam nih..sempat lagi ni..

nak promote cikit..hehehe



Blog Puden

Facebook Puden

Fan Page Puden

okay ni plak Channel you tube Puden....


*kalau free nanti jenguk la n dengar lagu2 yang dia nyanyikan..
nOt bad...okay suara dia..
lembut je n mendayu2..hahaha

over plak aku nih..hahaha.
pape pun korang nilai la sndiri ek..
:)


#okay gmbar kt atas tuh gmbar Puden n kakak dia..
kakak dia tuh la kwn aku..hehehe#

Ooppsss...tuan pnya gmbar jgn marah!! :D



GOOD LUCK PUDEN!!





No comments:

Post a Comment

Baby Hello Kitty