CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, October 7, 2012

Makan Angin: Tapah And Lata Kinjang (Part 2)


entri ni smbungan dari post sbelum ni..
aku ada cter kan yg aku jalan2 dekat Aeon Station 18?
okayy..
hari yg sama..sbelah petang ktorang g Tapah plak..

wtpe kt Tapah??
ktorang sbenarnya g umah Kak Nora...
kwan n merangkap kakak yang paling cute dalam kelas aku..hehee..
*jangan kembang ye kak nora*
:D

tiba2 kak nora ajak g umah dia tido semalaman..
seronok dapat habiskan masa dekat umah kak nora..
dilayan bak puteri turun kayangan..hahaha..
hidangan yang pelbagai..
disediakan oleh makcik aini...

terima kasih yang tak terhingga buat pakcik Shuhaimi.. :)

petang sebelum balik tuh ktorang sempat singgah Lata Kinjang...
air terjun yang popular kat area sana..
kalau kita lalu Lebuhraya Utara-Selatan, kita bleh nmpak dr atas gunung..
sngat cantik ciptaan Allah.. Subhanallah..

kat sini aku nk share bberapa gambar..
:D
pasni bleh g lagi skali..mandi plak..
heheheee..



 sebelum smpai ke titi goyang..
letih naek tangga yg sngat2 tnggi..huhuu.





atas jmbtan..boleh nmpak air trun dr atas gnung..





kawan2.. :)



pmandangan dr jambatan.. cantiikk..



kwsan bawah...kwasan mndi yang agak slamat..berbanding atas.. :)





with kak nora n mashi..

InsyaAllah..ada masa n rezeki sampai la lagi dekat sini..
:D
nak try mandi n rasa air dekat sini..
tak sempat nak pegang air pun tadi..
pakai kain pnya pasal..hahaha..
nasib xda insiden yang boleh memalukan... 


 :: HAHAHAHAA ::





No comments:

Post a Comment

Baby Hello Kitty